Welkom op Tiny-Houses Westpark

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Het is nu toch echt een feit, dit jaar wordt het eerste Tiny-wijkje van Groningen stad gerealiseerd. Op een unieke locatie midden in het Westpark van Groningen wordt er plek geboden voor maximaal 30 Tiny-houses. Nu ben je vast nieuwsgierig geworden en heb je misschien ook wel wat vragen. Zoals; wat houdt een Tiny-house precies in, hoe ziet een wijkje vol met Tiny-houses er dan uit of wat voor soort mensen gaan daar dan in wonen?
Nu kunnen we jullie vertellen dat dit ook voor ons allemaal nieuw is. En veel zaken moeten dan ook nog worden uitgezocht en uitgedacht. Dit is een flinke klus, waar wij nu nog hard mee bezig zijn.
Vanaf het eerste moment is het de bedoeling om van ons wijkje een inclusief en transparant geheel te maken. Daarom zullen wij in de toekomst bijvoorbeeld open dagen organiseren om jullie te verwelkomen. Maar ook het hele proces er naar toe willen we graag met alle Groningers (en de mensen daarbuiten) delen!
Daarom zullen we op deze website, via Facebook en Instagram regelmatig blogs of andere leuke nieuwtjes posten. Zo blijft iedereen op de hoogte van alle vorderingen van de eerste Tiny-wijk van Groningen.

 

5 reacties

 1. remco hofman schreef:

  Goedendag,

  Prachtig project in velerlei opzicht. Ik heb serieuze interesse om een tiny house te huren of te kopen. Ik ben 57 en heb jarenlang in het buitenland gewoond , waardoor ik moeite heb om een woning te vinden. ik hoor graag van jullie. Succes alvast!

  Remco Hofman

 2. Natascha schreef:

  Hallo,

  Ik ben Natascha, 22 jaar en woon op dit moment nog thuis.

  Ik ben erg geïnteresseerd in een tinyhouse en zou er graag willen wonen.

  Zou ik meer informatie kunnen krijgen over de prijzen? En over het wonen in een Tiny house. Ik ben erg geïnteresseerd en hoop snel van jullie te horen!

  Met vriendelijke groet,

  Natascha

 3. Laura Wierenga schreef:

  Was een geweldig project waar ik graag wat meer informatie over zou willen. Zelf ben ik nog thuis wonend en aan het sparen voor dit soort gave uitdagingen. Graag hoor ik van jullie

 4. Pam schreef:

  Hallo, ik zie nu pas over dit plan, mooi! Ik begin deze week mijn off grid tiny house te bouwen, nadat een gemeente elders mij een omgevingsvergunning afgegeven heeft. Maar in de toekomst wil ik naar een rustiger plek met meer groen. Misschien is dit m? Ik wil heel graag op de hoogte blijven!

 5. Hanneke Smid schreef:

  Tiny houses? Helemaal niet de ene na de andere stacaravan wordt er geplaatst. Een tweede Bruilwering wordt er gecreeerd!! Ronduit belachelijk project.

Reacties zijn gesloten.