Vanaf nu is Westpark officiëel bewoond!

Het is nu maart, een moment waar wij al lange tijd naar uit hebben gekeken. Vanaf 1 maart is ons huurcontract met de gemeente in gegaan en vanaf nu is Westpark dus officieel bewoond. Nog niet iedereen heeft zijn of haar kavel betrokken, maar binnen nu en zes maanden zal er een levendige buurt ontstaan.

Wat staat ons de komende tijd te wachten? Geleidelijk aan zullen er meerdere huisjes op het terrein verschijnen. Sommigen zullen kant en klaar afgeleverd worden, anderen worden stapje voor stapje opgebouwd op het terrein. Hou voor meer updates onze social media pagina’s in de gaten, want het arriveren van een huisje blijft elke keer weer spannend!

Het is ook bijna lente, en dus zullen we ook de handen ineen slaan om ons te bekommeren om het ‘groen’ op ons terrein. Onder andere door alle werkzaamheden zoals het aanleggen van de infrastructuur is ons terrein behoorlijk overhoop gehaald. Dit willen wij uiteraard ook weer zo snel mogelijk herstellen en zelfs verbeteren. Van een ‘tiny forest’ tot onze eigen moestuintjes: we kijken er naar uit om deze zomer door te brengen in én rondom onze eigen huisjes. En natuurlijk alle bezoekers en wandelaars van harte welkom heten!

Één reactie

  1. Angela schreef:

    Prachtig 🙂

    Kan ik mij aanmelden zou heel graag daar willen wonen.

Reacties zijn gesloten.