Vrijdag 10 September was het dan eindelijk zover: ons eigen wijkje werd geopend!

Van een gemaaid grasveld naar een wijkje vol bedrijvigheid; het afgelopen jaar is er veel gebeurd op ons terrein. Nu bijna alle huisjes op het terrein staan, de groot deel van de huisjes bewoond is en er aan de overige huisjes flink geklust wordt, is het tijd voor de officiële opening  van Tiny Houses Westpark.

De afgelopen weken werkten verschillende buren samen aan het realiseren van een terras. Het terras was precies op tijd af voor de opening, een hele prestatie!

Vrijdag 10 september was het dan zover. Het pas aangelegde terras kon in gebruik genomen worden om dit feestelijke moment te vieren. Op de draaicirkel stonden picknicktafels, een heuse hotdogkraam én een ijskraampje om de opening extra feestelijk te maken.

Rond 15:00 verzamelden de genodigden, waaronder wethouder Roelof van de Schaaf, initiatiefnemers voor Tiny Houses Westpark van GroenLinks en PvdA en directe buren van Westpark zich rondom voorzitter David van der Vliet. Na een paar korte speeches opende Wethouder Roelof van der Schaaf Tiny Houses Westpark officiëel door het glas te heffen met initiatiefnemers Martijn van der Glas, Jacky van Geffen en onze voorzitter David van der Vliet.

           

Na de officiële opening gingen de genodigden op een rondleiding door een aantal van de huisjes.

   

 

Doordat er een flinke regenbui neerplensde op Westpark, zagen we direct hoe droog het blijft op het nieuwe terras. Gelukkig brak de zon daarna  snel door en was het tijd voor een bbq (met vlees van PlukN!)  en een avondje borrelen rond de vuurschaal.

<insert photo>

We kijken terug op een geslaagde opening en zien er naar uit de komende tijd ons wijkje verder vorm te gaan geven!