Ik ben Emma, 29 jaar, en opgegroeid in Rotterdam. Na mijn middelbare school ben ik een half jaar op reis geweest om daarna Kunstmatige Intelligentie te gaan studeren in Groningen.
Net als vele anderen ben ik na mijn studie in Groningen blijven plakken omdat het hier zo fijn is.
Ik hou van sporten (beachvolleybal); dieren (er zal snel een poes te vinden zijn bij mij); reizen (het liefste met een tentje door de wildernis); en als gekke hobby spring ik graag uit een vliegtuig =)
Bij het skydiven heb ik mijn vriend Jeroen ontmoet, ook hij zal vaak op Westpark te vinden zijn!

Wat spreekt je aan bij het wonen in een Tiny house?

Ik zie mijn huis als een fijne plek waar ik altijd naar terug kan komen, en hiervoor hoeft hij echt niet 100+ vierkante meter te zijn =)
Eigenlijk het tegenovergestelde zelfs. Het spreekt me aan dat alleen plek heb voor spullen waar ik om geef. En dat ik met een klein huis sneller geneigd zal zijn om naar buiten te gaan. En dat ik niet 40 uur móét werken om mijn hypotheek rond te krijgen.
Ik hou van klein maar fijn – en dat is precies wat een tiny house is volgens mij.

Hoe zie je de Tiny house wijk straks voor je?

Heel groen vooral. Een plek waar natuur de boventoon voert en waar je je ogen uitkijkt als je erdoorheen loopt. Ieder van ons heeft straks zijn eigen droomhuisje gebouwd en ik kan niet wachten totdat we onze eerste open dag kunnen organiseren.
Ik denk dat het een plek wordt waar veel rust en gezelligheid is, en waar we elkaar als buren heel goed kennen. Ik hoop op zonnige dagen lekker een drankje te kunnen doen met mede-Westparkers – om samen te genieten van wat we hebben neergezet.

Weet je al hoe jouw Tiny house eruit komt te zien?

Yes, dat weet ik. De tekeningen zijn opgestuurd naar degene die hem gaat bouwen, dus in grote lijnen ligt het ontwerp vast. Ik heb gekozen voor een mooie houten gevelbekleding en veel glas omdat ik van natuurlijke materialen en een licht huis hou. Ik heb ook een overdekt terras in mijn ontwerp opgenomen vast zodat ik tijdens een bui nog steeds lekker buiten kan zitten 😊
Als alles goed gaat is hij in december klaar en kan ik dit jaar nog verhuizen naar Westpark!