Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Het is nu toch echt een feit, dit jaar wordt het eerste Tiny-wijkje van Groningen stad gerealiseerd. Op een unieke locatie midden in het Westpark van Groningen wordt er plek geboden voor maximaal 30 Tiny-houses. Nu ben je vast nieuwsgierig geworden en heb je misschien ook wel wat vragen. Zoals; wat houdt een Tiny-house precies in, hoe ziet een wijkje vol met Tiny-houses er dan uit of wat voor soort mensen gaan daar dan in wonen?
Nu kunnen we jullie vertellen dat dit ook voor ons allemaal nieuw is. En veel zaken moeten dan ook nog worden uitgezocht en uitgedacht. Dit is een flinke klus, waar wij nu nog hard mee bezig zijn.
Vanaf het eerste moment is het de bedoeling om van ons wijkje een inclusief en transparant geheel te maken. Daarom zullen wij in de toekomst bijvoorbeeld open dagen organiseren om jullie te verwelkomen. Maar ook het hele proces er naar toe willen we graag met alle Groningers (en de mensen daarbuiten) delen!
Daarom zullen we op deze website, via Facebook en Instagram regelmatig blogs of andere leuke nieuwtjes posten. Zo blijft iedereen op de hoogte van alle vorderingen van de eerste Tiny-wijk van Groningen.